Gastenboek

Op deze pagina nodig ik u van harte uit uw mening te geven over mijn website en, als klant van Retourtje Bos, over mijn diensten.

Christiene Bouwens
10 juni 2020

Vanaf dat onze teckel Ushi een pup was werd zij 3 dagen in de week uitgelaten door Retourtje Bos. Fijne lange wandelingen met persoonlijke zorg van Willemien en betrouwbaar.
Doordat zij werkt met niet te grote roedels zie je op de foto's blije honden en dat merkte je ook thuis. Willemien is betrokken bij de honden en dat hebben wij als erg fijn ervaren.
Na bijna 10 jaar merkten wij allebei dat het beter was voor Ushi om het wat rustiger aan te doen. Het was een mooie tijd, dank je wel!

Patricia
23 mei 2019

Super blij met Retourtje Bos van Willemien! Fijne uitlaatservice! Willemien is voor ons betrouwbaar, prettig in de omgang, oprecht, betrokken, zorgzaam en flexibel. Willemien hecht waarde aan een kleine stabiele roedel en zorgt ervoor dat dit continueert. Het wandelen voor een paar uur in de duinen is heel fijn voor onze honden. Ik word regelmatig verblijd met foto’s of filmpjes van onze honden, heel leuk om te ontvangen! Bedankt Willemien!
Ik kan iedere hondenbaas aanraden voor deze uitlaatservice te kiezen.

Patricia

Mickey
05 februari 2017

Happy gaat nu al weer bijna een jaar mee met Willemien. Ze lijkt het prima naar haar zin te hebben. Ik vind het fijn dat Willemien bewust kiest voor een kleine roedel en ook echt lekker lang met ze wandelt. Ook waardeer ik de flexibiliteit van Willemien. Een keer een dag ruilen of een extra wandeling op het laatste moment is vaak mogelijk. Dus ik ben helemaal Happy met retourtje Bos!

Marije Boerstoel
04 januari 2017

Ik ben erg blij met de uitlaatdienst van Retourtje Bos. Ollie is niet het makkelijkste hondje, ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zelf heb ik het idee dat Ollie zich steeds makkelijker tot andere honden verhoudt en ontspannender is.
Het is heel fijn dat Willemien goed afweegt wat voor de roedel en de hond zelf het beste is. Die zorgvuldigheid en bekwaamheid heeft me van begin af aan veel vertouwen gegeven. Ollie loopt nu al geruime tijd mee en hopelijk nog heel lang! Dankjewel voor je goede zorg, Willemien!

Ria Koetsier
20 december 2016

Even een berichtje in je gastenboek om je te bedanken voor het uitlaten van Max, mijn ruwharige teckel die er erg van genoten heeft om met jou te wandelen. Hij kwam van de wandeling moe en voldaan terug en ik hoorde hem de rest van de dag niet meer.
Ik zal in de toekomst zeker als het nodig is, weer van je service gebruik maken, zodat Max met veel plezier weer van de wandelingen met jou en de anderen honden kan genieten. Hartelijk dank voor alles. Ria

Voeg een reactie toe