Gastenboek

Op deze pagina nodig ik u van harte uit uw mening te geven over mijn website en, als klant van Retourtje Bos, over mijn diensten.

Caroline
16 juli 2023

Onze hond (Golden-doodle) gaat al meer dan 10 jaar ieder week met Willemien mee naar de Soester Duinen. Nog steeds staat hij vol enthousiasme klaar als hij haar hoort aankomen. Willemien is erg zorgzaam en betrokken bij de honden. Als haar iets opvalt aan gedrag of uiterlijk van de hond dan meldt zij dit direct. Ook is zij erg flexibel, bij tijdige melding is er meestal wel iets te verschuiven. Regelmatig ontvangen wij een foto of filmpje van de wandeling met de honden. Een hele betrouwbare en professionele uitlaatservice!

Marion
22 september 2022

Onze hond Lucy gaat sinds een jaar mee met Retourtje Bos. Als pup was Lucy wat angstig samen met andere honden. Willemien heeft dit proces van begin af aan met zorg begeleid. Ze heeft aandacht voor elke individuele hond en voor de groepsdynamiek. Het lopen in een roedel heeft heel goed uitgepakt; Lucy is zelfverzekerder geworden en speelt er lekker op los samen met de andere honden. Ook heeft Lucy een fijne klik met Willemien.
Willemien stuurt regelmatig foto’s of een filmpje, superleuk om te ontvangen en op afstand/werk iets van het hondenplezier te zien. De uitlaatservice bevalt zo goed dat Lucy inmiddels 2 keer per week meewandelt.
Wij zijn erg blij met Willemien; het contact is persoonlijk, de afspraken helder en het gevoel is (en was meteen) vertrouwd. Ik zou me geen fijnere uitlaatservice kunnen wensen!

Ingrid
27 juni 2022

Sepp gaat iedere donderdag met zoveel plezier mee met Willemien! Willemien is een fijne en kundige persoon die veel aandacht heeft voor jouw hond en de hele roedel. Zeer professioneel en betrouwbaar. En Sepp is dol op Willemien!

Christiene Bouwens
10 juni 2020

Vanaf dat onze teckel Ushi een pup was werd zij 3 dagen in de week uitgelaten door Retourtje Bos. Fijne lange wandelingen met persoonlijke zorg van Willemien en betrouwbaar.
Doordat zij werkt met niet te grote roedels zie je op de foto's blije honden en dat merkte je ook thuis. Willemien is betrokken bij de honden en dat hebben wij als erg fijn ervaren.
Na bijna 10 jaar merkten wij allebei dat het beter was voor Ushi om het wat rustiger aan te doen. Het was een mooie tijd, dank je wel!

Patricia
23 mei 2019

Super blij met Retourtje Bos van Willemien! Fijne uitlaatservice! Willemien is voor ons betrouwbaar, prettig in de omgang, oprecht, betrokken, zorgzaam en flexibel. Willemien hecht waarde aan een kleine stabiele roedel en zorgt ervoor dat dit continueert. Het wandelen voor een paar uur in de duinen is heel fijn voor onze honden. Ik word regelmatig verblijd met foto’s of filmpjes van onze honden, heel leuk om te ontvangen! Bedankt Willemien!
Ik kan iedere hondenbaas aanraden voor deze uitlaatservice te kiezen.

Patricia

Voeg een reactie toe