Gastenboek

Op deze pagina nodig ik u van harte uit uw mening te geven over mijn website en, als klant van Retourtje Bos, over mijn diensten.

Freddie & Wendy
29 oktober 2014

Beste Willemien,

Na mijn plotselinge telefoontje heb jij het een en ander verteld over hoe jij tewerk gaat en ik had meteen een goed gevoel over Retourtjebos. Ad hoc hadden wij een uitlaatservice nodig en zo flexibel als jij bent, meteen een afspraak gemaakt voor een intake gesprek, wat zelfs meer dan één uur duurden! Na de positieve kennismaking met “Huncut”, een Hongaarse Vizsla en wat formaliteiten was alles over en weer duidelijk en geregeld. Zoals afgesproken lag de volgende dag de factuur netjes op tafel.

Huncut heeft de afgelopen 3 weken de onbekende roedel van Willemien als plezierig ervaren en dat merkten wij ook aan haar. Na ruim een paar uur uitgelaten te zijn, was ze vrolijk en blij toen wij haar weer thuis kwamen ophalen. Je schreef zelfs op een klein briefje dat je nog nooit een échte Hongaarse Vizsla in je roedel had gehad en dat je het jammer vond dat ze weer terug moest.

Zoals jij omgaat met de honden, je betrokkenheid en betrouwbaarheid zouden wij graag de volgende keer weer “Huncut” aan jou meegeven.

Willemien dank voor je goede zorgen en een pootje van “Huncut”.

Groeten,

Freddie & Wendy

J.S. van Otterlo
17 november 2013

Na ruim 2 jaar 1x per week wandelen met Willemien kon dit door omstandigheden niet voortgezet worden. M'n hond Lara - zeer verlegen - vond het heerlijk en heeft daarbij ook geleerd met andere honden op te trekken en uit zichzelf eens even te gaan "kennismaken" met een andere hond.
Ze kwam altijd weer helemaal blij terug naar huis en daaraan kon ik goed merken dat ze het weer fijn had gehad!
Dank je wel Willemien!
En nog veel succes met je uitlaatservice!
Groetjes van Jopie en Lara

Caroline
20 mei 2013

Dag Willemien,
alweer een paar maanden gaat Balou 2 x per week met je mee. Balou is nog een jonge hond maar we merken dat het lopen in de roedel hem goed doet. Hij is rustiger en reageert beter op instructies. Als je auto voor de deur staat wordt Balou al helemaal enthousiast, hij gaat duidelijk erg graag met je mee! Het wandeluitje met meerdere eigenaren in april was erg leuk. De foto's van de honden die je gemaakt hebt, is ook een groot succes. De kaart hangt hier aan het prikbord! Maar bovenal merken we dat je erg betrokken bent, echt voor de honden zorgt en dat waarderen we!

Hartelijke groet, Caroline

Roger
26 april 2013

Vandaag 26 april met Willemien en de roedel meegelopen in de Lange Duinen. Willemien had voor deze wandeling alle baasjes uitgenodigd om te zien hoe het er bij een wandeling aan toe gaat. Helaas werkte het weer niet mee, maar dat kon de pret voor de meeste honden niet drukken. Heerlijk gewandeld, waarbij Willemien uitleg gaf over het lopen met een roedel. Bij terugkomst op de parkeerplaats gaf zij ons nog een verrassing mee voor de honden.

Willemien, bedankt voor dit leuke initiatief en hopelijk tot de volgende keer.
Groet,
Roger

Agnes van Bendegem
26 november 2012

Hoi Willemien,
Dit is dan de laatste week dat Hannes en Kaya met je meegaan.
Het is maar goed, dat ik ze dat niet kan vertellen, ze zouden me het niet in dank afnemen. Kaya zou denk ik in huilen uitbarsten.
Enfin het is niet anders. wie weet, als ik nog eens omhoogzit, kunnen ze als er ruimte is een keertje mee.
Ik wil je van harte bedanken voor alle goede zorgen. De honden hebben het altijd heerlijk in de roedel. Het is dan ook niet daarom dat ik stop, maar dat weet je.
Ik kan retourtje Bos bij iedereen aanbevelen en doe dat ook zeker.
Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens in de Duinen.
Groet Agnes

Voeg een reactie toe