Gastenboek

Op deze pagina nodig ik u van harte uit uw mening te geven over mijn website en, als klant van Retourtje Bos, over mijn diensten.

Mandy
19 april 2015

Al weer meer dan 2 jaar gaat Skiffer met zeer veel plezier mee met Retourtje Bos. Zodra het busje voor onze deur stopt, staat Skiffer gelijk voor de deur. De roedel gaat altijd naar de Soester Duinen, waar de honden heerlijk vrij kunnen rennen en graven.
Willemien is zeer zorgzaam voor de honden. We worden heel goed op de hoogte gehouden door Willemien met mailtjes en foto's! We zijn heel blij dat Skiffer met Retourtje Bos meekan!

Arjan
02 november 2014

Alweer 2 jaar gaat onze Golden-Doodle met Willemien mee. In de roedel weet hij zich prima te handhaven en de wandeling in de Soester Duinen is altijd een feest!
Willemien houdt ons regelmatig op de hoogte, staat altijd trouw klaar en is zo nodig flexibel.
Voor ons een uitstekende en betrouwbare hondenuitlaatservice!

Freddie & Wendy
29 oktober 2014

Beste Willemien,

Na mijn plotselinge telefoontje heb jij het een en ander verteld over hoe jij tewerk gaat en ik had meteen een goed gevoel over Retourtjebos. Ad hoc hadden wij een uitlaatservice nodig en zo flexibel als jij bent, meteen een afspraak gemaakt voor een intake gesprek, wat zelfs meer dan één uur duurden! Na de positieve kennismaking met “Huncut”, een Hongaarse Vizsla en wat formaliteiten was alles over en weer duidelijk en geregeld. Zoals afgesproken lag de volgende dag de factuur netjes op tafel.

Huncut heeft de afgelopen 3 weken de onbekende roedel van Willemien als plezierig ervaren en dat merkten wij ook aan haar. Na ruim een paar uur uitgelaten te zijn, was ze vrolijk en blij toen wij haar weer thuis kwamen ophalen. Je schreef zelfs op een klein briefje dat je nog nooit een échte Hongaarse Vizsla in je roedel had gehad en dat je het jammer vond dat ze weer terug moest.

Zoals jij omgaat met de honden, je betrokkenheid en betrouwbaarheid zouden wij graag de volgende keer weer “Huncut” aan jou meegeven.

Willemien dank voor je goede zorgen en een pootje van “Huncut”.

Groeten,

Freddie & Wendy

J.S. van Otterlo
17 november 2013

Na ruim 2 jaar 1x per week wandelen met Willemien kon dit door omstandigheden niet voortgezet worden. M'n hond Lara - zeer verlegen - vond het heerlijk en heeft daarbij ook geleerd met andere honden op te trekken en uit zichzelf eens even te gaan "kennismaken" met een andere hond.
Ze kwam altijd weer helemaal blij terug naar huis en daaraan kon ik goed merken dat ze het weer fijn had gehad!
Dank je wel Willemien!
En nog veel succes met je uitlaatservice!
Groetjes van Jopie en Lara

Caroline
20 mei 2013

Dag Willemien,
alweer een paar maanden gaat Balou 2 x per week met je mee. Balou is nog een jonge hond maar we merken dat het lopen in de roedel hem goed doet. Hij is rustiger en reageert beter op instructies. Als je auto voor de deur staat wordt Balou al helemaal enthousiast, hij gaat duidelijk erg graag met je mee! Het wandeluitje met meerdere eigenaren in april was erg leuk. De foto's van de honden die je gemaakt hebt, is ook een groot succes. De kaart hangt hier aan het prikbord! Maar bovenal merken we dat je erg betrokken bent, echt voor de honden zorgt en dat waarderen we!

Hartelijke groet, Caroline

Voeg een reactie toe