Gastenboek

Op deze pagina nodig ik u van harte uit uw mening te geven over mijn website en, als klant van Retourtje Bos, over mijn diensten.

Hotty Swart
19 december 2011

Hi Willemien,

Dank je wel voor je kerstattentie! Wat ontzettend leuk. Inmiddels de puzzel gemaakt. Viel nog niet mee om dat roedeltje van 10 in elkaar te passen... Complimenten dat je je almaar groter wordende roedel met evenveel liefde en aandacht begeleid, als toen je alleen met Spring liep.

Warme kerstgroet van Hotty

Yvonne
16 december 2011

Ha Retourtje Bos/Willemien,
Wat zijn honden leuk hè. Ik heb geen honden, maar zou ik die hebben dan mocht jij ze uitlaten. Het ziet er zeer professioneel uit en ook gezellig zoals je door de duinen en bossen loopt. Nog erg bedankt dat je een link naar mijn vilten honden hebt geplaatst. Ze passen mooi bij jouw bezigheden.
Willemien, heel veel succes met het uitlaten van de honden:ze zijn in goed handen bij je!

Agnes van Bendegem
23 november 2011

Hoi Willemien,
Even een berichtje om te laten weten hoe blij ik ben dat ik je gevonden heb. Voor ons, maar vooral voor Hannes en Kaya, die erg genieten van het wandelen met jou en de roedel. Urenlang lekker in het bos en de duinen, rennen en spelen met andere honden, welke hond wil dat nou niet!
Compliment voor de mooie website met foto's etc. Het is altijd leuk, zo je eigen honden terug te zien.
Ook de Hondsletter vond ik leuk om te lezen, omdat je elkaar niet vaak live spreekt is dit een goede manier om toch op de hoogte te zijn. Ik denk dat ik ons zelf het boek van Cesar Milan kado doe, namens de Sint.
Nogmaals van harte bedankt voor al je positieve aandacht.

groet Agnes van Bendegem

Jacqueline de Leng
05 oktober 2011

Hoi Willemien

Langs deze weg gefeliciteerd met je prachtige website!!!

Veel plezier met je uitlaatservice.

Groetjes Jacqueline

Martin Pauwels
25 augustus 2011

Hoi Willemien
Het is alweer wat weekjes geleden dat Sticker afscheid heeft genomen van je roedel om naar zijn Baas in Ijmuiden terug te gaan, Hij heeft een nieuwe roedel gevonden waar hij het geweldig naar zijn zin heeft,om het door jou met geduld en liefde geleerde in praktijk te brengen.
Hij gehoorzaamd en gaat goed met de andere honden om ,eerst aan de lange lijn en nu ook los op het strand geweldig.
Zelf laten we hem nog 2 maal in de week uit,we zijn toch gehecht aan hem geraakt.
Vriendelijke groet Martin en Mieke Pauwels

Voeg een reactie toe