Gastenboek

Op deze pagina nodig ik u van harte uit uw mening te geven over mijn website en, als klant van Retourtje Bos, over mijn diensten.

Eva
25 oktober 2012

Lieve Willemien,

Jip heeft het reuze naar zin gehad bij jou.
Hij staat nog elke middag rond 12.00 alert voor het raam!

Voor mensen die op zoek zijn naar een goede uitlaatservice, probeer zeker retourtje bos!
Willemien past tijdens het uitgaan deskundigheid toe waardoor je hond beter luistert als je zelf met hem in het bos loopt (na de ervaring met drie uitlaatservices) Jip kwam met de dag braver naar huis.

Willemien hanteert goede en zorgvuldig opgemaakte regels. Dat geeft duidelijkheid aan weerszijden.

Bedankt voor de goede zorgen!

Agnes van Bendegem
12 april 2012

Hoi Willemien,
Leuke foto's! Wat kan die Kaya sjouwen met takken hè? Ik hoorde laatst van iemand die in ons huis aan het werk was, dat, terwijl hij aan de koffie zat, Kaya opeens heel wild werd in haar bench, (vanaf die plek, kan ze niet naar buiten kijken),toen hij naar buiten keek, parkeerde er een busje voor de deur. Toen jij binnen kwam, had Kaya het helemaal niet meer van enthousiasme. Of ze het ook leuk vinden! Hannes net zo goed, maar die reageert iets rustiger.
Dankjewel voor je goede zorg.
groet Agnes

Elvira
08 januari 2012

Hallo Willemien , complimenten voor de website hij ziet er prachtig uit.

Veel wandelplezier voor 2012.

Met vriendelijke groet,

Boemerang Utrecht

Hotty Swart
19 december 2011

Hi Willemien,

Dank je wel voor je kerstattentie! Wat ontzettend leuk. Inmiddels de puzzel gemaakt. Viel nog niet mee om dat roedeltje van 10 in elkaar te passen... Complimenten dat je je almaar groter wordende roedel met evenveel liefde en aandacht begeleid, als toen je alleen met Spring liep.

Warme kerstgroet van Hotty

Yvonne
16 december 2011

Ha Retourtje Bos/Willemien,
Wat zijn honden leuk hè. Ik heb geen honden, maar zou ik die hebben dan mocht jij ze uitlaten. Het ziet er zeer professioneel uit en ook gezellig zoals je door de duinen en bossen loopt. Nog erg bedankt dat je een link naar mijn vilten honden hebt geplaatst. Ze passen mooi bij jouw bezigheden.
Willemien, heel veel succes met het uitlaten van de honden:ze zijn in goed handen bij je!

Voeg een reactie toe