Gastenboek

Op deze pagina nodig ik u van harte uit uw mening te geven over mijn website en, als klant van Retourtje Bos, over mijn diensten.

Agnes van Bendegem
12 april 2012

Hoi Willemien,
Leuke foto's! Wat kan die Kaya sjouwen met takken hè? Ik hoorde laatst van iemand die in ons huis aan het werk was, dat, terwijl hij aan de koffie zat, Kaya opeens heel wild werd in haar bench, (vanaf die plek, kan ze niet naar buiten kijken),toen hij naar buiten keek, parkeerde er een busje voor de deur. Toen jij binnen kwam, had Kaya het helemaal niet meer van enthousiasme. Of ze het ook leuk vinden! Hannes net zo goed, maar die reageert iets rustiger.
Dankjewel voor je goede zorg.
groet Agnes

Elvira
08 januari 2012

Hallo Willemien , complimenten voor de website hij ziet er prachtig uit.

Veel wandelplezier voor 2012.

Met vriendelijke groet,

Boemerang Utrecht

Hotty Swart
19 december 2011

Hi Willemien,

Dank je wel voor je kerstattentie! Wat ontzettend leuk. Inmiddels de puzzel gemaakt. Viel nog niet mee om dat roedeltje van 10 in elkaar te passen... Complimenten dat je je almaar groter wordende roedel met evenveel liefde en aandacht begeleid, als toen je alleen met Spring liep.

Warme kerstgroet van Hotty

Yvonne
16 december 2011

Ha Retourtje Bos/Willemien,
Wat zijn honden leuk hè. Ik heb geen honden, maar zou ik die hebben dan mocht jij ze uitlaten. Het ziet er zeer professioneel uit en ook gezellig zoals je door de duinen en bossen loopt. Nog erg bedankt dat je een link naar mijn vilten honden hebt geplaatst. Ze passen mooi bij jouw bezigheden.
Willemien, heel veel succes met het uitlaten van de honden:ze zijn in goed handen bij je!

Agnes van Bendegem
23 november 2011

Hoi Willemien,
Even een berichtje om te laten weten hoe blij ik ben dat ik je gevonden heb. Voor ons, maar vooral voor Hannes en Kaya, die erg genieten van het wandelen met jou en de roedel. Urenlang lekker in het bos en de duinen, rennen en spelen met andere honden, welke hond wil dat nou niet!
Compliment voor de mooie website met foto's etc. Het is altijd leuk, zo je eigen honden terug te zien.
Ook de Hondsletter vond ik leuk om te lezen, omdat je elkaar niet vaak live spreekt is dit een goede manier om toch op de hoogte te zijn.
Nogmaals van harte bedankt voor al je positieve aandacht.

groet Agnes van Bendegem

Voeg een reactie toe