Gastenboek

Op deze pagina nodig ik u van harte uit uw mening te geven over mijn website en, als klant van Retourtje Bos, over mijn diensten.

Mickey
05 februari 2017

Happy gaat nu al weer bijna een jaar mee met Willemien. Ze lijkt het prima naar haar zin te hebben. Ik vind het fijn dat Willemien bewust kiest voor een kleine roedel en ook echt lekker lang met ze wandelt. Ook waardeer ik de flexibiliteit van Willemien. Een keer een dag ruilen of een extra wandeling op het laatste moment is vaak mogelijk. Dus ik ben helemaal Happy met retourtje Bos!

Marije Boerstoel
04 januari 2017

Ik ben erg blij met de uitlaatdienst van Retourtje Bos. Ollie is niet het makkelijkste hondje, ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zelf heb ik het idee dat Ollie zich steeds makkelijker tot andere honden verhoudt en ontspannender is.
Het is heel fijn dat Willemien goed afweegt wat voor de roedel en de hond zelf het beste is. Die zorgvuldigheid en bekwaamheid heeft me van begin af aan veel vertouwen gegeven. Ollie loopt nu al geruime tijd mee en hopelijk nog heel lang! Dankjewel voor je goede zorg, Willemien!

Ria Koetsier
20 december 2016

Even een berichtje in je gastenboek om je te bedanken voor het uitlaten van Max, mijn ruwharige teckel die er erg van genoten heeft om met jou te wandelen. Hij kwam van de wandeling moe en voldaan terug en ik hoorde hem de rest van de dag niet meer.
Ik zal in de toekomst zeker als het nodig is, weer van je service gebruik maken, zodat Max met veel plezier weer van de wandelingen met jou en de anderen honden kan genieten. Hartelijk dank voor alles. Ria

Felicia en Erik
19 december 2016

Sinds een half jaar gaat onze hond Marley mee met Retourtje Bos. Marley gaat met veel plezier mee! Tijdens de wandelingen kan Marley goed haar energie kwijt. Daarnaast is Willemien betrouwbaar en zorgzaam voor de honden. Regelmatig ontvangen wij leuke foto's en filmpjes van Marley in de duinen. Wij vertrouwen Marley met een gerust hart toe aan Willemien en zijn zeer tevreden over haar diensten!

Kastelein
10 augustus 2015

Alweer 2,5 half jaar maken wij met veel plezier gebruik van de service van Willemien.
Betrouwbaar, zorgvuldig, betrokken en met zeer veel kennis van honden!
De kleinschaligheid en de wijze waarop zij de roedel samenstelt, dit in combinatie met haar ervaring, maakt dat zowel wij als onze hond erg blij zijn met Retourtje Bos!

Fam. Kastelein

Voeg een reactie toe