Gastenboek

Op deze pagina nodig ik u van harte uit uw mening te geven over mijn website en, als klant van Retourtje Bos, over mijn diensten.

Ria Koetsier
20 december 2016

Even een berichtje in je gastenboek om je te bedanken voor het uitlaten van Max, mijn ruwharige teckel die er erg van genoten heeft om met jou te wandelen. Hij kwam van de wandeling moe en voldaan terug en ik hoorde hem de rest van de dag niet meer.
Ik zal in de toekomst zeker als het nodig is, weer van je service gebruik maken, zodat Max met veel plezier weer van de wandelingen met jou en de anderen honden kan genieten. Hartelijk dank voor alles. Ria

Felicia en Erik
19 december 2016

Sinds een half jaar gaat onze hond Marley mee met Retourtje Bos. Marley gaat met veel plezier mee! Tijdens de wandelingen kan Marley goed haar energie kwijt. Daarnaast is Willemien betrouwbaar en zorgzaam voor de honden. Regelmatig ontvangen wij leuke foto's en filmpjes van Marley in de duinen. Wij vertrouwen Marley met een gerust hart toe aan Willemien en zijn zeer tevreden over haar diensten!

Kastelein
10 augustus 2015

Alweer 2,5 half jaar maken wij met veel plezier gebruik van de service van Willemien.
Betrouwbaar, zorgvuldig, betrokken en met zeer veel kennis van honden!
De kleinschaligheid en de wijze waarop zij de roedel samenstelt, dit in combinatie met haar ervaring, maakt dat zowel wij als onze hond erg blij zijn met Retourtje Bos!

Fam. Kastelein

Mandy
19 april 2015

Al weer meer dan 2 jaar gaat Skiffer met zeer veel plezier mee met Retourtje Bos. Zodra het busje voor onze deur stopt, staat Skiffer gelijk voor de deur. De roedel gaat altijd naar de Soester Duinen, waar de honden heerlijk vrij kunnen rennen en graven.
Willemien is zeer zorgzaam voor de honden. We worden heel goed op de hoogte gehouden door Willemien met mailtjes en foto's! We zijn heel blij dat Skiffer met Retourtje Bos meekan!

Arjan
02 november 2014

Alweer 2 jaar gaat onze Golden-Doodle met Willemien mee. In de roedel weet hij zich prima te handhaven en de wandeling in de Soester Duinen is altijd een feest!
Willemien houdt ons regelmatig op de hoogte, staat altijd trouw klaar en is zo nodig flexibel.
Voor ons een uitstekende en betrouwbare hondenuitlaatservice!

Voeg een reactie toe