Gastenboek

Op deze pagina nodig ik u van harte uit uw mening te geven over mijn website en, als klant van Retourtje Bos, over mijn diensten.

Felicia en Erik
19 december 2016

Sinds een half jaar gaat onze hond Marley mee met Retourtje Bos. Marley gaat met veel plezier mee! Tijdens de wandelingen kan Marley goed haar energie kwijt. Daarnaast is Willemien betrouwbaar en zorgzaam voor de honden. Regelmatig ontvangen wij leuke foto's en filmpjes van Marley in de duinen. Wij vertrouwen Marley met een gerust hart toe aan Willemien en zijn zeer tevreden over haar diensten!

Kastelein
10 augustus 2015

Alweer 2,5 half jaar maken wij met veel plezier gebruik van de service van Willemien.
Betrouwbaar, zorgvuldig, betrokken en met zeer veel kennis van honden!
De kleinschaligheid en de wijze waarop zij de roedel samenstelt, dit in combinatie met haar ervaring, maakt dat zowel wij als onze hond erg blij zijn met Retourtje Bos!

Fam. Kastelein

Mandy
19 april 2015

Al weer meer dan 2 jaar gaat Skiffer met zeer veel plezier mee met Retourtje Bos. Zodra het busje voor onze deur stopt, staat Skiffer gelijk voor de deur. De roedel gaat altijd naar de Soester Duinen, waar de honden heerlijk vrij kunnen rennen en graven.
Willemien is zeer zorgzaam voor de honden. We worden heel goed op de hoogte gehouden door Willemien met mailtjes en foto's! We zijn heel blij dat Skiffer met Retourtje Bos meekan!

Arjan
02 november 2014

Alweer 2 jaar gaat onze Golden-Doodle met Willemien mee. In de roedel weet hij zich prima te handhaven en de wandeling in de Soester Duinen is altijd een feest!
Willemien houdt ons regelmatig op de hoogte, staat altijd trouw klaar en is zo nodig flexibel.
Voor ons een uitstekende en betrouwbare hondenuitlaatservice!

Freddie & Wendy
29 oktober 2014

Beste Willemien,

Na mijn plotselinge telefoontje heb jij het een en ander verteld over hoe jij tewerk gaat en ik had meteen een goed gevoel over Retourtjebos. Ad hoc hadden wij een uitlaatservice nodig en zo flexibel als jij bent, meteen een afspraak gemaakt voor een intake gesprek, wat zelfs meer dan één uur duurden! Na de positieve kennismaking met “Huncut”, een Hongaarse Vizsla en wat formaliteiten was alles over en weer duidelijk en geregeld. Zoals afgesproken lag de volgende dag de factuur netjes op tafel.

Huncut heeft de afgelopen 3 weken de onbekende roedel van Willemien als plezierig ervaren en dat merkten wij ook aan haar. Na ruim een paar uur uitgelaten te zijn, was ze vrolijk en blij toen wij haar weer thuis kwamen ophalen. Je schreef zelfs op een klein briefje dat je nog nooit een échte Hongaarse Vizsla in je roedel had gehad en dat je het jammer vond dat ze weer terug moest.

Zoals jij omgaat met de honden, je betrokkenheid en betrouwbaarheid zouden wij graag de volgende keer weer “Huncut” aan jou meegeven.

Willemien dank voor je goede zorgen en een pootje van “Huncut”.

Groeten,

Freddie & Wendy

Voeg een reactie toe