Werkwijze

Het kennismakingsgesprek

U wilt natuurlijk weten aan wie u uw viervoeter toevertrouwt. Ik maak graag een afspraak voor een kennismakingswandeling of kom bij u thuis. Er is gelegenheid voor het stellen van vragen. Zelf geef ik de voorkeur aan de vrijblijvende kennismakingswandeling. Het biedt mij de mogelijkheid voor een goede eerste kennismaking met u en uw hond.

Zodra u besluit uw hond aan mij mee te geven en de entingen in orde zijn, tekenen we de overeenkomst en het sleutelcontract. Ook vindt dan de sleuteloverdracht plaats.

De wandeling

Ik wandel minimaal vijf kwartier tot soms wel 2 uur met een vaste roedel in de Lange Duinen. Alle honden lopen los (tenzij anders is overeengekomen). Ik verzoek u een oude handdoek bij uw voordeur te leggen. Dan zorg ik ervoor uw hond handdoekdroog thuis te brengen. Bij de eerste wandeling schat ik in of uw hond aangelijnd  of los loopt. Na vier uitlaatbeurten beslis ik of hij in het roedel past. Daarbij let ik op gehoorzaamheid en sociaal gedrag naar andere roedelleden, dieren en mensen die wij op onze wandeling tegenkomen.

Waar

U kunt mij tegenkomen in de Lange Duinen en het bos rondom. Dit is een officieel losloopgebied voor honden.

Wanneer

 

Ophalen vanaf

Wandelen vanaf

Terugbrengen vanaf

Thuis verwacht uiterlijk

maandag

12.30 uur

13.30 uur

14.45 uur

15.45 uur

dinsdag

11.00 uur

12.00  uur

13.30 uur

14.45 uur

donderdag

12.30 uur

13.30 uur

14.45 uur

15.45 uur

Betaling

Alle diensten dienen maandelijks vooruit per bankrekening betaald te worden. Uitlaatbeurten waarvoor u uw hond tijdig afmeldt, worden verrekend op de nota van de volgende maand. Echter gaat uw hond 1 keer per week mee, dan geldt de mogelijkheid tot inhalen op een andere dag en geen restitutie van het bedrag.

Aansprakelijkheid

U blijft als eigenaar van uw hond te allen tijde aansprakelijk voor door uw hond aangerichte schade. Vraag na of uw hond is opgenomen in uw W.A.-verzekering.

Aanmelding

Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende kennismakingswandeling, dan kunt u dit hier kenbaar maken. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op en maak een afspraak voor een wandeling of indien door werk niet mogelijk, een gesprek bij u aan huis.